Τρίποντο ευρώπης με κορυφαίο τον Διούδη ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη να παίξει το ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο που θα τον έστελνε εντός ευρωπαϊκής ζώνης…

Ο Μπόλονι αιφνιδίασε με αλλαγές στην αρχική ένδεκα καθώς Καμπετσής και Εμμανουηλίδης μετά την τελευταία τους θετική εμφάνιση πήραν το εισιτήριο του βασικού…

Ο προπονητής του τριφυλλιού διάβασε σωστά την κρυστάλλινη σφαίρα καθώς ο Καμπετσής τον δικαίωσε αφού έκανε σεφτέ στο 9′ και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στον Παναθηναϊκό της κρίσης…

Από εκεί και έπειτα όπως γίνεται σε όλα τα εφετινά παιχνίδια,η ομάδα κλείστηκε πολύ πίσω και έριξε όλη την προσοχή της στο αμυντικό κομμάτι.

Μπορεί σε ακόμα ένα ενενηντάλεπτο να κράτησε ανέπαφη την εστία του ο κορυφαίος Σωκράτης Διούδης αλλά κάποια στιγμή οι πράσινοι θα πληρώσουν αυτήν την προσέγγιση που έχουν.

Ο Άρης είχε μεγάλες φάσεις,κατοχή, στραγγάλισε αρκετές φορές εντός περιοχής τους πράσινους αλλά του έλειπε το κλασικό φορ,ο γκολτζης που θα έστελνε την μπάλα στο μπακλαβωτό.

Κρατάει το τρίποντο,κρατάει την σωστή αμυντική τακτική αλλά θέλει πολύ δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι και η έλλειψη του Βιγιαφάνιες βγάζει μάτι..

Ζητείται επείγοντος δημιουργικό χαφ αλλιώς στο under 1,5 διακρίνω να κυμαίνονται όλα τα παιχνίδια του φετινού Παναθηναϊκού.

Διαβάστε Περισσότερα