Τσάμπιονς Λιγκ μέρος Β’ – SERPICO

Καλά δεύτερα ημίχρονα είδαμε φίλοι μου χθές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εντάξει στον αγώνα Άγιαξ -Ρεαλ τσούλαγε τό τόπι καί στο πρώτο ημίχρονο αλλά η φωτιά μπήκε για εμένα προσωπικά στο δεύτερο μέρος. Κοντά 13 χρόνια είχε ο Άγιαξ να φτάσει στο χθεσινό σκαλοπάτι του Τσάμπιονς Λιγκ , και όλοι είδαμε να συμπεριφέρεται, σαν εραστής πρωτάρης που βγαίνει 10 φορές με την γκόμενα , την πηγαίνει – την φέρνει , τρώει, πίνει, μαζί της, την άφηνει στο σπίτι με μία καληνύχτα και από κοκό, τίποτα.!

Πολύ λάδι-λαδι καί τηγανίτα τίποτα. Καλύτερος, φρέσκος, με καλό παιχνίδι , έβγαλε ωραίους συνδυασμούς καιτ φάσεις αλλά έστειλε τό τόπι στα δίχτυα μια καί μόνο φορά. Ο Βετεράνος καί έμπειρος εραστής που λέγεται Ρεάλ με δύο-τρία ραντεβού πήγε  την γκόμενα στο κρεβάτι. Μίλησε δηλαδή η πείρα καί η τεράστια διαδρομή που έχει σαν ομάδα στον θεσμό. Μέτρια έως κακή η Ρεάλ πήρε από τρεις παίκτες το ματσάκι καί η ρεβάνς ήρθε στα μέτρα της , καθώς τώρα έχει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της.

Στο άλλο ματς οι πάντα υπερόπτες Γερμανοί μάλλον υποτίμησαν την αξιόλογη Τότεναμ νομίζοντας ότι καί σέ αυτό το ματς θα νικήσουν ως συνήθως γίνεται τώρα τελευταία μετά τό 75’λεπτο. Δεν υπολόγισαν όμως την ψυχή των Άγγλων πού τούς φόρτωσαν με 3 μπαλάκια καί τούς ξέραναν. Καταπληκτική δουλειά του κόουτς Ποκετίνο, που έδεσε κόμπο τούς Γερμανούς. Έγινε όμως ωραίο ματσάκι καί από τίς δύο ομάδες. Λογικά η πρόκριση φαίνεται να πηγαίνει στην Τότεναμ, με αυτά τά 3 τέρματα, καί μηδέν παθητικό.

Ίδωμεν……..

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα