Τσέλσι – Άρσεναλ 4-1. Άρσεναλ: Άτυχοι όχι , Λουζερ ναι

Πάντα πίστευα ότι σε τέτοια παιχνίδια καί μάλιστα σε τελικό, αυτό πού βάζει το μπουρλότο είναι το γκολ. Είναι αυτό πού ανοίγει τόν κάθε αγώνα καί αλλάζει σχέδια καί πλάνα. Αυτό έλειπε από τόν χθεσινό τελικό στο πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο με σχετική ισσοροπία από Τσέλσι καί Άρσεναλ, χωρίς αξιόλογα πράγματα, ψιλοάοσμο και με πολύ προσοχή στις άμυνες καί στα μαρκαρίσματα. Πήγε το ματς στο 28 καί μετά από την ρουκέτα τού Τσάκα να αρχίσει να ανεβαίνει η Τσέλσι. Πήρε λίγο ρυθμό το ματς αλλά όχι τίποτα σπουδαία πράγματα. Θα μετρήσουμε καί μία καλή φάση με τόν Ζιρού απέναντι στον Τσεχ πού έδειξε την κλάση του καί τίποτα καλύτερο μέχρι το τέλος τού Α” ημιχρονου. Ότι απογοήτευση είχαμε για μέχρι τώρα πήγε περίπατο με το γρήγορο γκολ τής Τσέλσι με τόν Ζιρου στο 49″. Αφού σας τό έγραψα ρε παιδιά , το πάρτι άρχισε. Μπήκε το γκολ καί έχουμε άλλο ματσάκι. Πάρτι για την Τσέλσι καί 2-0 ο Πέδρο στο 60″.

Ο Giroud σκοράρει απέαντι στην παλιά του ομάδα την Arsenal ανοίγωντας τον χορό των γκόλ στον τελικό του UEFA Europa League

Ανώτερη η Τσέλσι έχει στα σχοινιά την Άρσεναλ καί είναι η σειρά τού φευγάτου Αζάρ για γκολ.65″ λεπτό καί πάρε το 3-0. Γρήγορη απάντηση τής Άρσεναλ καί ο Ναιγομπι μειώνει με γκολ πανέμορφο 3-1. Η Άρσεναλ πάει να μπει στο ματς αλλά λίγο άτσαλα μένει ανοικτή πίσω και λογικό είναι καί ο εκπληκτικός Αζάρ την τιμωρεί.4-1.στο72″ λεπτό. Τό παιχνίδι έγινε τής γειτονιάς καί η Τσέλσι κάνει πάρτι , με τόν Τσεχ να κουράζεται να αποκρούει. Η Άρσεναλ με αυτόν τόν Χασογκόλη Ομπεμαγιανκ μπαίνει στην περιοχή τής Τσέλσι αλλά μέχρι εκεί. Δεν βλέπει δίχτυα εύκολα αυτός.

Είναι πολύ καλός αλλά για αλλά πράγματα σε ένα αγώνα. Δεν έχει τό γκολ. Ο Αζάρ αποθεώνεται και δικαιολογημένα. Βρήκες ματς κύριε Έμερι να ξεκινήσεις τόν Οζιλ. Όνειρο είδες; Ο Μίστερ κύπελλο ΟΥΕΦΑ επί τρία χρόνια σήμερα Κύριος Έμερι Κοουτς σε μία ομάδα πού λέγεται Άρσεναλ καί με αλλεργία στις Κούπες, σήμερα δεν τά κατάφερε. Περισσότερο στόφα ομάδας η Τσέλσι δίκαια Κυπελλούχος Γιουρόπα λιγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=TT8b-VYWhj0

 

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα