Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 2-1. ” Πέταξε το Ντάμπλ”

Μετά τόν αποκλεισμό Σόκ από τόν Τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μία νέα σφαλιάρα περίμενε την Μπαρτσελόνα. Αυτή την φορά στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας από την πολύ καλή φέτος Βαλένθια. Νίκη για πολλούς καί διάφορους λόγους καί ένα τρόπαιο πού ίσως μαλάκωνε λίγο τίς πληγές τής Μπάρτσα και ηρεμούσε τούς χιλιάδες φίλους της, αλλά οι Νυχτερίδες είχαν άλλη γνώμη.

Πρωταγωνιστές οι παίκτες τής Βαλένθια που σίγουρα ήξεραν τίς αδυναμίες τών παικτών τού Βαλβέρδε, μπήκαν δυνατά έκαναν ένα πολύ καλό Α”ημιχρόνο καί με γκολ στο 22″ τού Γκαμειρο, καί Ροντρίγκο στο 33″ έχουν βάλει από κάτω την Μπαρτσελόνα, πού αιφνιδιάζεται σε ένα ακόμα παιχνίδι. Η Μπάρτσα πάντα καί σταθερά να έχει τόν Μέσι πού παίζει μόνος του χάνει κάποιες καλές φάσεις μήπως καί μειώσει αλλά μέχρι εκεί.

Στο Β” ημιχρόνο η Βαλένθια δίνει περισσότερο χώρο στην Μπαρτσελόνα , καί έξυπνα βγαίνει στην κόντρα καί απειλή. Έρχεται το 73″ λεπτό και ο Μέσι κάνει το 2-1. Νέο ενδιαφέρον στο ματς πού έχει την Μπάρτσα με άγχος καί κάποια νεύρα να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Βαλβέρδε έχει καταφέρει με τις αλλαγές του νά παίζει η Μπαρτσελόνα ΔΙΧΩΣ σέντερ φορ. Τό είδαμε καί αυτό.
Μόνο ι Μέσι να είναι παντού καί όλοι να κρέμονται πάνω του.

Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι Μπαρτσελόνα. Όλα και όλοι στο κουτουρού. Στα τελειώματα οι Νυχτερίδες απειλούν με διασυρμό χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες. Τό παιχνίδι τελειώνει καί η Βαλένθια παίρνει το σπουδαίο τρόπαιο. Ο Κατήφορος για την ομάδα τού Βαλβέρδε συνεχίζεται καί τά πρόβλημα φωνάζουν.

SERPICO

 

Διαβάστε Περισσότερα