Βαθμός χρυσάφι στο Βικελίδης | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Βαθμός χρυσάφι απόψε απέναντι στον Άρη για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς που σήμερα πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο για τον τρόπο που έστησε το τριφύλλι στο Βικελίδης.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να αγωνιστεί με ένα βουνό προβλήματα, έχοντας χτυπηθεί από την ίωση και μετρώντας έντεκα απουσίες, με συνέπεια ο coach να τροποποιήσει το σχηματισμό της ομάδας σε 5-4-1.

Οι πράσινοι έκλεισαν χώρους,περιόρισαν τον Άρη απλά σε παιχνίδι κατοχής χωρίς ουσία και προσπάθησαν να χτυπήσουν στη  κόντρα με τους Παλάσιος και Αϊτόρ που εάν είχαν καθαρή σκέψη,θα είχαν και καλύτερες τελικές προσπάθειες…

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Άρη να μην έχει τελική προς την εστία του Παναθηναϊκού ενώ οι πράσινοι είχαν τρεις τελικές στην εστία του Κουέστα.

Ο Βιγιαφάνιες κατά την γνώμη ήταν ο παίχτης που έκανε την διαφορά στον αποψινό Παναθηναϊκό.Ο Αργεντινός μέσος ήταν το κλειδί για την ηρεμία του παιχνιδιού στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και όσο διάστημα αγωνίστηκε με συμπαραστάτη τον επίσης καλό Αλεξανδρόπουλο,ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου.

Ο Μπρινιόλι εμφανίστηκε και αυτός μετά από καιρό στην αρχική ενδεκάδα και ήταν σταθερός όπου χρειάστηκε.Οι 3 στην άμυνα λειτούργησαν αρκετά καλά και θα μου φανεί περίεργο να μην ξαναδούμε αυτό το σχήμα και σε άλλες ματς εκτός έδρας μέχρι το τέλος των play off.

Ο Bαγιανίδης που μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα κάτι που είναι πολύ θετικό τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο.

Μείναμε ζωντανοί απόψε στο μονοπάτι της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος….

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα