Βέλγιο – Ιαπωνία με την Ματιά του Al Jazeera

Το καλύτερο ματς της διοργάνωσης ήταν το χθεσινοβραδινό ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιαπωνία . Ανατροπή του σκόρ και θέαμα που μας έκανε να ξεχάσουμε σχεδόν την μέτρια πρώτη φάση του φετινού Μουντιάλ, σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Οι Ιάπωνες ακριβώς όπως ένας Σαμουράι , συγκροτημένοι , με αυτοματοποιημένες ενέργειες λές και έβγαινα απο το Play Station 4 , προηγήθηκαν στο σκόρ πιάνωντας στον ύπνο τους Βέλγους, κατακεραυνόνωντας προς στιγμήν τα όποια όνειρα για πρόκριση στην επόμενη φάση και δή αυτό του τελικού.

 

Πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν τελειωμένη την πρόκριση για το Βέλγιο(με πρώτο εμένα), ξεχνώντας όμως την διαφορετική γνώμη της στρογγυλής θεάς, αυτής που μας υπενθύμησε για ακόμα μία φορά ότι σε τέτοια ματς, ανεκτίμητης ΑΞΙΑΣ, λόγω των ανατροπών και των συγκινήσεων που μας προσφέρει, πρέπει να περιμένουμε έως ώτου ο Κόραξ σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού .  Μ’ένα χαζό γκολ το οποίο έμελε να αλλάξει όλη την εικόνα του ματς και το οποίο ήρθε στο 69 απο τον VERTONGHEN, οι τελειωμένοι απο την ψυχρολουσία του 0-2 Βέλγοι ξαναμπήκαν απο την πίσω πόρτα του ματς ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Την μπάλα κάτω εσείς κύριοι σχιζομάτηδες?την μπάλα με το πάνω κεφάλι εμείς ! κι΄οι Βέλγοι απο την Κόλαση του Δάντη μέσα σε λίγα λεπτά έφεραν το ματς στα ίσα με την κεφαλια του Φελαινί , αφού πρίν ο Υδραυλικός Σερβιτόρος ΑΖΑΡ, την είχε στείλει συστημένη με UPS στην αφάνα του Φελαινή-Βουτσά, φέρνοντας το ματς στα ίσια .

TORA TORA TORA , ΟΧΙ παραδοσιακά απο τους σχισομάτηδες , αλλά αυτή την φορά απο τους πεινασμένους Βέλγους, οι οποίοι δεν άφησαν σε καμμία περίπτωση την πρόκριση για την παράταση . Ξεχύθηκαν λόγω και της ώθησης που απέκτησαν μετά και το 2-2 και βρέθηκαν στις πύλες του Παραδείσου , σε πισίνες γεμάτες σοκολάτα γάλακτος την στιγμή που ο MEUNIER σέρβιρε , ο Λουκάκου έκανε το τούνελ και ο CHADLI σαν υπερυχητικό Ιαπωνικό τρένο, έστελνε στο τρελοκομείο σχεδόν όλους τους Βέλγους , σε όλο τον κόσμο …

 

 

Η συνέχεια θα είναι διαφορετική , όλα τα φιλέτα έρχονται μέσα στα επόμενα παιχνίδια του Μουντιάλ

 

URU   FRA                                                 BRA    BEL

 

 

 

RUS   CRO                                                        ??????????????????????????????????????????????????????????????

 

 

Η συνέχεια επι της οθόνης μας ………

 

 

Καλή σας απόλαυση …..!!!!!

 

 

Al Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα