Βελτιωμένος και εύκολο τρίποντο ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο Ο.Α.Κ.Α τον Παναιτωλικό με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Το τελικό σκορ 2-1 μόνο δίκαιο μπορεί να χαρακτηριστεί,καθώς το τριφύλλι κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο,δημιούργησε φάσεις και επιτέλους ο κόσμος είδε την ομάδα βελτιωμένη στο χορτάρι.

Η είσοδος του Βιγιαφάνες στην αρχική ενδεκάδα έδειξε ότι ο Παναθηναϊκός με τον Αργεντινό στο αρχικό σχήμα εμφανίζεται διαφορετικός σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της δημιουργίας.

Οι κάθετες μπαλιές στο χώρο,το άνοιγμα σε όλο το πλάτος μέσα στο γήπεδο αλλά και αρκετές φορές τα χτυπήματα του στα στημένα θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Αλεξανδρόπουλος και ο Ζαγαρίτης συνέχισαν όπως σταμάτησαν από το Φάληρο και από δω και στο εξής το κεφάλι κάτω,ταπεινά και δουλειά,πολύ δουλειά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού τους.

Ο Μακέντα επιτέλους βρήκε δίχτυα και πήρε λίγο τα πάνω του,ο Μπολόνι ηρέμησε και λογικά αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο ήρεμος να δουλέψει και ο Παναθηναϊκός επιτέλους πήρε ένα τρίποντο μετά από καιρό που τον ξεκόλλησε στην βαθμολογία…

Διαβάστε Περισσότερα