Βιντι ΑΕΚ 1-2. Ανάλυση SERPICO

Με το εκτός έδρας διπλό απέναντι σε μία μέτρια ομάδα η ΑΕΚ κουνάει σεντόνι. Η πρώτη αλλαγή όμως που πρέπει να γίνει σύντομα είναι αυτή της νοοτροπίας. Άλλο ένα παιχνίδι που παίζει με την φωτιά, ευτυχώς όμως ούτε εδώ κάηκε. Δεν γίνεται να είναι όλα με το μέρος της και να συμπεριφέρεται αγωνιστικά σαν μικρή ομάδα. Στο Champions League δεν συγχωρείται τίποτα από οτι είδαμε με Σελτικ και Bίντι.

Πήγε πάλι να κάνει τα εύκολα δύσκολα. O Ουζουνιδης μάταια προσπαθούσε να ξυπνήσει την ομάδα να μην την γυρίζει τόσο πίσω. Με αριθμητική υπεροχή έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Με την έναρξη του β ημιχρόνου το δεύτερο ΓΚΟΛ από τον Μπακασέτα τελείωνε ουσιαστικά την πρόκριση. Η αποβολή του ίδιου παίκτη όμως έδωσε δικαίωμα στην Βιντι να ξυπνήσει και εκτός το ότι μείωσε παραλίγο να φέρει το ματς στα ίσα. Παρολίγο αυτοκτονία για την ΑΕΚ , ανεπίτρεπτο,  τέτοιος πανικός, ειδικά όταν είσαι μπροστά στο σκορ με 0-2. Ευτυχώς με τον ένα η”τον άλλο τρόπο κράτησε την νίκη και έκανε την ρεβάνς τυπική διαδικασία.


Μεγάλη υπόθεση για κάθε ομάδα να έχει στο ρόστερ της παίχτη ηγέτη με μεγάλη προσωπικότητα. Να μπορεί σε τέτοιες καταστάσεις να σηκώνει την ομάδα στις πλάτες του. Αυτή την στιγμή πάντως δεν διακρίνω κάποιον να μπορεί να το κάνει μέσα στο γήπεδο αυτό. Το μέλλον θα δείξει.

 

Διαβάστε Περισσότερα