Vladimir Putin ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

Από τις 4 εποχές του χρόνου, το Φθινόπωρο αναδείχθηκε στην πιο κρίσιμη εποχή στην πορεία του V.Putin στην ανακύρηξη του, ως Πλανητάρχη.Το Φθινόπωρο ήταν η εποχή,που ο Ρώσος Πρόεδρος είχε να αντιμετωπίσει 4+1σοβαρότατες κρίσεις, με απώτερο σκοπό( από εκείνους που τις προκάλεσαν ) την αμφισβήτηση του και την ανατροπή του. Αμ δε….
Α: 6 Σεπτεμβρίου 2000.Μόλις 16 ημέρες από την επίσημη ανακοίνωση,για την απώλεια του πυρινοκίνητου υποβρυχίου και ναυαρχίδα του Β.Στόλου της Ρωσίας, Class Oscar II Κursk ο Πρόεδρος Putin συναντά τον ομόλογό του Βill Clinton, και έρχεται αντιμέτωπος με την πρώτη σοβαρή εσωτερική κρίση.Θα καταφέρει να κατευνάσει τα πνεύματα, και να μην μειωθεί το γοήτρο των Ενόπλων Δυνάμεων
Β: 23 Oκτωβρίου 2002. Εισβολή 42 Τσετσένων τρομοκρατών, στην παράσταση Nordost του θεάτρου Ntubrovka της Μόσχας.Μετά από 57 ώρες ομηρίας, των 850 θεατών, οι ειδικές ομάδες “Α” των Ρωσικών Δυνάμεων Ασφάλειας θα εξοντώσουν τους 34 από 42 αυτονομιστές και θα συλλάβουν τους υπόλοιπους. 170 νεκροί συνολικά.
Γ: 1η Σεπτεμβρίου 2004. Μετά από εισβολή 50 Τσετσένων τρομοκρατών κρατούνται όμηροι 1125 μαθητές, γονείς,συγγενείς μαθητών, καθηγητές και λοιπό προσωπικό στο σχολείο του Μπεσλαν. Η ομηρία θα λήξει,με την δολοφονία 385 ομήρων από τους αυτονομιστές, μετά και την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της FSB ( ” A ” & Vympel ) αλλά και της OMON. To τίμημα από τις 2 επιθέσεις θεωρείται βαρύ, αλλά σε σύγκριση,με τα σχέδια των Τσετσένων για χιλιάδες νεκρούς, οι επιχειρήσεις θεωρήθηκαν επιτυχημένες, με αποτέλεσμα, την ανάδειξη του V.Putin ως ηγέτη, που στα δύσκολα, ξέρει να δίνει λύσεις και να μην υποκύπτει.
Δ:24 Σεπτεμβρίου 2020.Ανάφλεξη εχθροπραξιών στον Αρμενικό Θύλακα του Ναγκορνο Καραμπάχ.Μίας περιοχής υπό την προστασία, του Πούτιν που βάλετε από Αζέρους, με ” προστασία ” τρίτων χωρών, με απώτερο σκοπό την εμπλοκή της Ρωσίας, 1 μήνα πριν τις Αμερικανικές εκλογές. Μια κατάσταση που θέλουν κάποιοι να σύρουν την Ρωσία όπως στην περίπτωση της Ουκρανίας.
Συνοπτικά, μετά  τις προμελετημένες ” κρίσεις ” ο V.Putin καθάρισε, τους αντιπάλους του ( εντός & εκτός συνόρων ).Και δεν έμεινε εκεί. Καθάρισε την Κόπρο του Αυγεία:Τελείωσε το μέτωπο της Τσετσενίας εν ριπή οφθαλμου, κατάφερε να κάνει δύο στρατιωτικές επεμβάσεις, με απόλυτη επιτυχία, σε Ουκρανία και ειδικά στην Συρία με την εξολόθρευση του Isis. Παράλληλα σύναψε κομβικά ενεργειακά deals, που έφεραν την χώρα του σε θέση ισχύος.Εμπορικές συμμαχίες με Κίνα & Ινδία, διαφυλάσσουν το μέλλον της Ρωσίας, σε πόρους και στρατηγική επιρροή.Κερασάκι στην Τούρτα…; Η ανάμειξη του, -όπως φέρεται από τα Δυτικά ΜΜΕ – είναι η βοήθεια που έδωσε στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα – για την εκλογή του Ν.Trump. Βλέπετε το ” σκορ” ήταν 0-1 από το μακρινό 1996, και την τότε ανάμειξη των USA, στην επανεκλογή του Μπόρις Γιέλτσιν με τις υποδείξεις του Βill Clinton. Και ο Βλαδίμηρος δεν ξεχνά…..
Υγ. Ο Joe Biden το ξέρει πως κατεβαίνει υποψήφιος για Πρόεδρος..; Δεν ρωτάει την Hillary πρώτα..;;
Υγ 2 God bless Moscow…

Διαβάστε Περισσότερα