Βλέπουν το τέρμα σαν κουμπότρυπα | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την ομάδα της Λειψίας στον επαναληπτικό του 0-2 για την φάση των 16 του Champions League..

Στο πρώτο μέρος οι παίχτες του Κλόπ είχαν τις στιγμές τους αλλά έβλεπαν το τέρμα σαν κουμπότρυπα.Δεν είναι δυνατόν ο Σαλάχ,ο Ζόντα και ο Μανέ να χάνουν αυτά τα άχαστα τετ α τετ.

Σαφέστατα δείγμα της έλλειψης ψυχολογίας και εμπιστοσύνης που έχουν το τελευταίο τρίμηνο συνολικά ως ομάδα.

Η Λειψία δεν είχε την σπουδαία φάση στα πρώτα 45′ λεπτά, αλλά η άμυνα των κόκκινων κάθε φορά που κατέβαιναν οι Γερμανοί στην μεγάλη τους περιοχή ήταν έτοιμοι για να κάνουν το λάθος με κύριο εκφραστή για ακόμα μια φορά τον Μπέκερ.

Κάπως έτσι το ημίχρονο έκλεισε με κουλουράκια και όλοι είχαν την απορία οι πολλές χαμένες ευκαιρίες θα στοιχίσουν στους πρωταθλητές Αγγλίας;

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Γερμανούς και μετά τις αλλαγές του Νάιγκλεσμαν να δείχνουν την διάθεση να πιέσουν..

Το κατάφεραν μέχρι το 70′ καθώς είχαν δοκάρι και πάτησαν αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή.

Κάπου εκεί όμως μετά από μια συνεργασία από τα παλιά μεταξύ των κόκκινων,ο Σαλάχ έκανε το 1-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μανέ έγραψε στα matrix το 2-0 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος σε ένα ματς όπου υπήρχε αρκετό άγχος πριν την έναρξη του ως προς την έκβαση του από τους κόκκινους.

Η Λίβερπουλ με συνολικά γκολ 4-0, με δύο νίκες,η υπέροχη της και η ανωτερότητα της ήταν σαφέστατη απέναντι στους Γερμανούς σε αυτά τα 180′ λεπτά…

Νίκη τόνωσης και αναπτέρωσης ηθικού για την συνέχεια..

Φαμπίνιο και Τιάγκο έκαναν το κορυφαίο τους παιχνίδι για την τρέχουσα σεζόν και ζητείται επιτέλους οι πολλές χαμένες ευκαιρίες να γίνουν γκολ καθώς στην επόμενη φάση το level ανεβαίνει..

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα