Βοτανικός – ΟΑΚΑ Χ ημίχρονο, 1 τελικό. Ι ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

Απ’ ότι φαίνεται στο ντέρμπι Θείος –  Ανιψιός (σ.σ. Κούλης – Μπακογιάννης) μάλλον θα κάτσει …διπλό.  

Το ΟΑΚΑ κινδυνεύει με κατάθλιψη και μοναξιά, ενώ ο Βοτανικός ξαφνικά άρχισε να τρέχει με πολύ μεγάλες ταχύτητες (τις ζηλεύουν μέχρι και οι εταιρείες τηλεφωνίας). 

Τι άλλαξε ξαφνικά και (κατ’ επέκταση) βλέπει ο πολύπαθος Παναθηναϊκός φως στο τούνελ; Η εξήγηση είναι απλή.  

Οι τράπεζες τα έβαλαν κάτω, διαπίστωσαν ότι έχαναν χρήμα και (επειδή δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο) προχώρησαν στο έτοιμο προεδρικό διάταγμα ώστε και γήπεδο να γίνει και εμπορικό κέντρο σε μια νέα αναβαθμισμένη και …παρθένα περιοχή. 

ΕΣΠΑ υπάρχουν (ή θα βρεθούν), προοπτική στην περιοχή υπάρχει, περιφερειακά έργα για τις …κατασκευαστικές εταιρείες υπάρχουν και φυσικά ισχυροποίηση της Δημοτικής (και της Πολιτικής) Αρχής θα υπάρξει.  

Ο Μπακογιάννης από …κόκκινο πανί για τους φίλους και οπαδούς του Παναθηναϊκού μπορεί να γίνει αγαπημένο παιδί (από μικρός πήγε κόντρα στην φιλοολυμπιακή οικογένεια του).  

Στο θέμα γήπεδο μπάσκετ σε διπλανό οικόπεδο τα πράγματα απλοποιούνται (δεν μπλέκεται με το προεδρικό διάταγμα) και η χρηματοδότηση θα είναι άμεση μόλις τελειώσουν τα διαδικαστικά!!!  

Και στην περίπτωση του ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά και στου γηπέδου  μπάσκετ, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι ιδιοκτήτες (νυν, πρώην και μέλλοντες) των ΠΑΕ και ΚΑΕ. 

Αλήθεια κύριε Αλαφούζε πως πάνε οι διαπραγματεύσεις με τους Κινέζους;  

Κύριε Γιαννακόπουλε είχατε δηλώσει ότι συζητάτε με δύο ξένα φαν για την ΚΑΕ. 

Πιθανά η εξέλιξη του …εμβολίου για την πανδημία να έχει …θετικά αποτελέσματα και για τον Παναθηναϊκό. 

Τον πιο βασικό ρόλο θα παίξουν οι τράπεζες και πιο πολύ μια συγκεκριμένη που όλοι ξέρουμε ποιος έχει την συντριπτική πλειοψηφία των μετοχών. 

Ας ελπίσουμε ότι σιγά – σιγά κάτι καλό θα βρει τον βασανισμένο Παναθηναϊκό. Αρκετά ταλαιπωρήθηκε.  

Σύντομα μαζί με νεότερες και πιο συγκεκριμένες ειδήσεις. 

 

ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ 

 

Διαβάστε Περισσότερα