ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΈΛΓΙΟ ΒΕΘΗΚΕ ΠΊΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΓΥΡΊΖΕΙ ΠΙΣΩ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

Ένα πολύ καλό παιχνίδι είδαμε προχθές. Ένα γεμάτο ματς. Είχε απ’όλα.Νικητής για εμένα ήταν το ποδόσφαιρο. Πήρε τα πάνω του. Ματς με ρυθμό γκολ,φάσεις ,και αγωνία μέχρι το τέλος. Σας το είχα γράψει. Δεν είχε ζυγιστεί με αντίπαλο στα κιλά της η ΣΕΛΕΣΑΟ. Δεν βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ. Έγινε εχθές. Οι Βέλγοι τούς ξεραναν με 2 γρήγορα γκολ. Μπράβο ομως στην Βραζιλία δεν τα παράτησε. Έβγαλε εγωισμό και πείσμα. Πίστεψε στην ανατροπή και κυνήγησε πιο πολύ το ματς. Με την ψυχολογία στα ουράνια οι Βέλγοι έδωσαν χώρο στους Βραζιλιάνους και χτύπαγαν σαν Κομπρες στην Κόντρα. Είχαν την σφαίρα που λέγεται ΛΟΥΚΑΚΟΥ και έναν παικταρά που λέγεται ΑΖΑΡ ο καθένας σε διαφορετικούς ρόλους να κάνουν το κουμάντο.

Όχι Πώς οι υπόλοιποι Βέλγοι υστέρησαν. Ίσα -Ίσα. Ολα τα Βελγικα γρανάζια δούλευαν ΤΈΛΕΙΑ, σας το είχα γράψει και αυτό όμως ότι η άμυνα τους έχει θέματα απλά στάθηκε πιο τυχερή από την άλλη προβληματική άμυνα της Βραζιλίας. Εχασε η ΣΕΛΕΣΑΟ μεγάλες ευκαιρίες ειδικά ΜΟΛΙΣ μείωσε το Σκορ. Χωρίς όμως τον μεγάλο Σέντερ φορ δεν έκανε τις ευκαιρίες γκολ. Η Βραζιλία ήταν το αφεντικό σε όλο το β’ημίχρονο .Το πρόβλημα της όμως εκτός του γκολτζη ήταν και ένα άλλο. Ο ΚΟΡΤΟΥΑ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ????

Τους κράταγε μόνος του. Φοβερές αποκρούσεις και στο τελευταίο 10 όταν πραγματικά φαινόταν θέμα χρόνου η ισοφάριση, οι Βέλγοι ” ανέβηκαν”στην πλάτη του ΑΖΑΡ και αυτός σαν παιχταράς του έβγαζε από το αδιέξοδο και το άγχος που είχαν. ΕΚΕΊ ρε Ο μεγάλος παίχτης δείχνει τα καρύδια του. Οταν το ματς καίει, εκει βάζει το μυαλό και την εμπειρία του να δώσει λύσεις στην ομάδα . Νίκη και πρόκριση για το Βέλγιο και επιστροφή στην πατρίδα για τούς Βραζιλιάνους. Πίκρα και στεναχώρια για το όνειρο που τελείωσε σε αυτήν την φάση.

Πολλά ΜΠΡΆΒΟ όμως και στις δύο ομάδες Για αυτό πού μάς πρόσφεραν σε αυτόν τον αγώνα.

ΜΠΡΆΒΟ???.

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα