Αρχική Web FIFA23: Πώς να ξεκινήσετε νωρίς την Ultimate Team σας

Web FIFA23: Πώς να ξεκινήσετε νωρίς την Ultimate Team σας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να ξεκινήσετε νωρίς το FUT 23

Η Ultimate Team θα επιστρέψει στο FIFA 23 και υπάρχουν μερικές αλλαγές που μπορείτε να περιμένετε με ανυπομονησία όταν το νέο παιχνίδι κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Πριν από την επίσημη κυκλοφορία, οι οπαδοί του FUT μπορούν να ξεκινήσουν την ομάδα τους και να εξοικειωθούν με τις βελτιώσεις που κυκλοφορούν.

Η εφαρμογή FIFA 23 Web App και η εφαρμογή Companion App θα επιτρέψουν στους παίκτες να προσαρμόσουν την ομάδα τους και να αποκτήσουν μια αίσθηση του παιχνιδιού πριν βάλουν μπροστά την κονσόλα.

Πότε λοιπόν θα κυκλοφορήσουν η Web App και η Companion App και τι θα μπορείτε να κάνετε σε αυτές;

Η εφαρμογή FIFA 23 Web App κυκλοφόρησε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις της Ultimate Team θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν για λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα πριν από την πλήρη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Η εφαρμογή FUT 23 Companion App, η οποία είναι διαθέσιμη σε συσκευές iOS και Android, θα κυκλοφορήσει την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή FIFA 23 Web App

Η εφαρμογή FIFA 23 Web App είναι προσβάσιμη στο φορητό υπολογιστή, στον υπολογιστή ή σε παρόμοια συσκευή, μεταβαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της EA Sports FIFA στον Chrome, τον Firefox ή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε δωρεάν σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή iOS ή Android, όπως smartphone ή tablet. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: απλά αναζητήστε την “FIFA Companion App” στο Google Play Store ή στο App Store.

Αν έχετε ήδη την εφαρμογή στο τηλέφωνο ή το tablet σας, δεν χρειάζεται να την κατεβάσετε ξανά – η εφαρμογή θα ενημερωθεί αυτόματα.  Απλώς χρησιμοποιήστε το λογαριασμό σας στην EA για να συνδεθείτε στην εφαρμογή. Αν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ.

Τι είναι η εφαρμογή FIFA 23 Web App & Companion App;

Η εφαρμογή FIFA Web App και η εφαρμογή FIFA Companion App είναι διαδικτυακές εφαρμογές που επιτρέπουν σε όσους παίζουν παιχνίδια FIFA – FIFA 23, FIFA 22 κ.ο.κ. – να επεξεργάζονται το σύλλογο Ultimate Team σε περίπτωση που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην κονσόλα Xbox ή PlayStation.

Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις ομάδες τους, να αγοράζουν πακέτα στο κατάστημα και να παρακολουθούν την αγορά μεταγραφών μέσω της Web App. Είναι επίσης δυνατή η συμμετοχή σε προκλήσεις δημιουργίας ομάδας.

Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή αγώνων στη FIFA μέσω της εφαρμογής Web App ή της εφαρμογής Companion App. Παρόλα αυτά, είναι προσβάσιμο το μεγαλύτερο μέρος των βασικών διοικητικών δραστηριοτήτων της λειτουργίας παιχνιδιού.
Πότε είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του FIFA 23;

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του FIFA 23 παγκοσμίως είναι η 30ή Σεπτεμβρίου 2022. Θα είναι διαθέσιμο για παιχνίδι σε συσκευές Xbox και PlayStation, καθώς και σε PC την ημερομηνία αυτή.

Μπορώ να παίξω το FIFA 23 νωρίτερα;

Ναι, είναι δυνατόν να παίξετε το FIFA 23 νωρίτερα – τρεις ημέρες νωρίτερα. Όποιος προπαραγγείλει το FIFA 23 Ultimate Edition θα έχει πρόωρη πρόσβαση από τις 27 Σεπτεμβρίου 2022. Η πρώιμη πρόσβαση δεν ισχύει για όσους προπαραγγείλουν την κανονική έκδοση του FIFA 23.

Τα μέλη του EA Play θα μπορούν επίσης να παίξουν το παιχνίδι τρεις ημέρες νωρίτερα. Η τυπική συνδρομή στο EA Play θα ανταμείβεται με περιορισμένη πρώιμη πρόσβαση, με 10ωρη προ-δοκιμασία, ενώ η συνδρομή στο EA Play Pro παρέχει απεριόριστη πρώιμη πρόσβαση σε όσους παίζουν σε PC.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: