Ξάνθης ανάβαση….. SERPICO

ΞΑΝΘΗ- ΑΣΤΕΡΑΣ.ΤΡ.: 2-1.

Το 3στα3 έκαναν οι ακρίτες καί αυτή την φορά θύμα η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Σε ένα πρώτο ημίχρονο πού ήταν σαφώς καλύτερη η Ξάνθη μπήκε μπροστά στο 19″ λεπτό με κεφαλιά οβίδα τού Τσουριτσκοβιτς. Το γκολ βοήθησε ψυχολογικά την Ξάνθη πού ανέβασε την απόδοσή της, θέλοντας να κάνει καί δεύτερο τέρμα. Είχε κάποιες καλές στιγμές ήταν καλύτερη στο τεραιν καί με τόν Στουρτζεον στο 55″ λεπτό κάνει το 2-0.

Το γκολ αυτό ξύπνησε τόν Αστέρα γιατί με την πλάτη στον τοίχο πλέον πρέπει νά προσπαθήσει περισσότερο. Μόλις σε δύο λεπτά ο Φερνάντεζ, πού ήταν μαζί με τόν Μπαραλες οι καλύτεροι τού Αστέρα, μειώνει σε 1-2 και κάνει τόν αγώνα ροντέο. Ανεβάζει στροφές ο Αστέρας και ψάχνει την ευκαιρία για ισσοφαριση. Η Ξάνθη θά πρόσεξει περισσότερο την άμυνα της, καί έτσι πού πλέον ο Αστέρας έχει ανέβει μέτρα στο γήπεδο θά βγεί στην κόντρα για το τρίτο γκολ.

Σπουδαίες ευκαιρίες για ισσοφαριση από Φερνάντεζ , Μπαραλες, πού σκοντάφτουν κυρίως στον πολύ καλό γκολκίπερ Μπεντο τής Ξάνθης.Καλες μία δύο φάσεις για την γηπεδούχο νά σιγουρέψει την νίκη πού χάνονται. Λήξη τού αγώνα μεγάλη νίκη για την Ξάνθη, καί άλλη μία ήττα για τόν Αστέρα πού ψάχνει πλέον βαθμολογική ανάσα.

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα