Ξύλο στο ΔΣ της Super League!

Χαμός έγινε στο προγραμματισμένο ΔΣ της Super League την Παρασκευή.

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Σπανός και ο Κώστας Κολοκυθάς ήρθαν σε μεγάλη ένταση. Το επεισόδιο ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου έπιασε τον πρόεδρο του Λεβαδειακού από τον λαιμό και τον γρονθοκόπησε. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που προκλήθηκε η ένταση μεταξύ των δυο ανδρών, ενώ το συμβούλιο (αφού επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και έπεσαν οι τόνοι) συνεχίστηκε.

Σπανός και Κολοκυθάς είχαν θερμό επεισόδιο στο διοικητικό συμβούλιο της Super League. Ο  ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος φέρεται να έλαβε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο αναφορικά με την αναδιάρθρωση, το οποίο μετέφερε στον Αλέξη Κούγια ο πρόεδρος του Λεβαδειακού. Αυτό εξόργισε τον Σπανό, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση στο Δ.Σ. Ο ίδιος μίλησε στο Sport24.gr για το συμβάν και σχολίασε τα εξής, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα «Υπήρξε μια παρεξήγηση και τελείωσε το θέμα με αμοιβαίες εξηγήσεις. Ήταν μια σύντομη ένταση, δεν αξίζει να δώσουμε συνέχεια. Απλά ένιωσα προσβεβλημένος και αντέδρασα. Πολλές φορές γράφονται υπερβολές».

Τι συζητήθηκε στο ΔΣ

Εκτός από αντεγκλήσεις, φωνές, εντάσεις και διαξιφισμούς στο διοικητικό συμβούλιο της Super League υπήρξε και συζήτηση αλλά και αποφάσεις από πλευράς της διοργανώτριας. Η κυριότερη εξ αυτών ήταν να εμμείνει στη θέση της για υποβιβασμό τριών ομάδων, σύμφωνα με την προκήρυξη της, και χωρίς αγώνα μπαράζ. Μάλιστα στην Λίγκα πήραν την απόφαση αν δεν δεχτεί η ΕΠΟ την πρόταση τους να επανεξετάσουν συνολικά τη στάση τους για την αναδιάρθρωση. Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε ήταν η πρόταση του Άρη για να μπουν ξένοι διαιτητές και στα δικά του ντέρμπι με την Super League να σημειώνει πως δεν έχει καμία αντίρρηση και πως όποια άλλη ομάδα θέλει μπορεί να ζητήσει ξένους διαιτητές αρκεί να στείλει το σχετικό αίτημα στην ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση της Super League για τις αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ. αναφέρει:

“Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Αποφάσισε να εμμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο-χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

2/ Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της S.L. να καταρτίσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και να συγκαλέσει την ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα κρίνει επ’αυτών.

3/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 7ης-11ης αγωνιστικής το οποίο θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα ικανοποίησης σχετικών αιτημάτων.

4/ Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τον ορισμό ξένων διαιτητών θα διαβιβαστεί στην ΚΕΔ”.

Διαβάστε Περισσότερα