Ξυπνήστε, ενεργοποιηθείτε γιατί χανόμαστε ….

Παναθηναϊκός ώρα μηδέν θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος του άρθρου μας. Ανύπαρκτη ποδοσφαιρικά διοίκηση όπως ξέρουμε όλα αυτά τα τελευταία 3 χρόνια… Για φανταστείτε πόσες φορές θα είχε τιουτάρει ο Mr Σκαΐ στο μην καταλογισμό πέναλντυ του Αστέρα μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη πριν χρόνια.

Τα τραγικά λάθη της υπάρχουσας διοίκησης αλλά και των προηγούμενων τα έχουμε ξαναπεί και δεν αλλάζει τίποτα πλέον στο συγκεκριμένο κομμάτι.. Άλλο είναι το ζητούμενο που με στεναχωρεί και με αποκαρδιώνει ως Παναθηναϊκό.. Η στάση του κόσμου τα τελευταία χρόνια,από τον πιο απλό φίλαθλο μέχρι και τα πιο βαριά πορτοφόλια και τους επιφανείς κατά κόσμο παναθηναϊκούς… Αυτή η ηττοπάθεια και μιζέρια δεν αντέχεται πια στην ψυχολογία του συλλόγου..

Η μόνη και μοναδική αντίδραση μπορεί να υπάρξει μονάχα απο τον κόσμο σε γήπεδα,σε εφημερίδες και σε ραδιοφωνικές εκπομπές… Που εξαφανίστηκαν όλοι; Πρέπει δηλαδή να παίρνουμε πρωταθλήματα για να τα κάνουμε όλα αυτά; Το ξεχάσαμε το σύνθημα στις χαρές και στις λύπες μαζί;;; Το DNA δεν αλλάζει όσα πέτρινα χρόνια και εάν περάσουν… Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές στο PAOALIVE περίπου 700.000 ευρώ έχουν μαζευτεί για να στεγάσουν στο νέο γήπεδο τα όνειρα μας..

Πολύ λίγα αν και σε καιρούς που δεν περισσεύει από κανέναν μας τίποτα…Ας βοηθήσουμε όλοι από αυτή την Κυριακή με γεμάτες κερκίδες απέναντι στον ΟΦΗ..Για εμάς που αγαπάμε τον Παναθηναϊκό ως ιδέα και ως ομάδα με ιστορία και όχι μονάχα με τίτλους και πανυγήρια…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα