Ξυπνιτζήδες κι’ αερογράφοι … I SERPICO

Εγώ ΔΕΝ θα σχολιάσω τα ματς του Παναθηναϊκού απόψε ούτε το χθεσινό ματς της ΑΕΚ. Γράφουν άλλα παιδιά για αυτές τις ομάδες. Θα σχολιάσω όμως κάτι ξυπνητζήδες αερογράαφους πού μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα κάποιας Ελληνικής ομάδας για τα προκριματικά έχουν μία φράση κλισέ επαναλαμβάνοντας την ίδια μαλακία.

” Εδώ περνάει, κουνάει σεντόνι στην έδρα της, ή στην έδρα του, εδώ θα έρθει η πρόκριση, κλπ, κλπ. Μοιράζουν τις ίδιες φωτοτυπίες ανεξαρτήτως ομάδας. Δηλαδή ο αντίπαλος ρε αερογράφοι θα δηλώσει ασθένεια και ΔΕΝ θα κατέβει να παίξει; Φοβούνται οι παίκτες τής τάδε ομάδας τα αεροπλάνα και θα στείλουν τα κορδόνια τους να αγωνιστούν; Είστε όλοι τοοοοσο σίγουροι;

Δεν μάθατε ποτέ ότι το ποδόσφαιρο είναι άτιμο, άδικο και κυρίως απρόβλεπτο άθλημα; Πετάτε μια παπαριά για να γουστάρει ο κάθε οπαδός ή φίλαθλος τής κάθε ομάδας και όταν στραβώσει το παιχνίδι παριστάνεται μετά τον Βίκτορα Μουγκό. Αφήστε ρε να γίνουν οι επαναληπτικοί αγώνες όλων των ομάδων και μετά γράψτε ότι γουστάρετε. Το νυφικό ρε μελλοντολόγοι το φοράει η νύφη πριν πάει στην εκκλησία για την τελετή τού γάμου.

SERPIKO

Διαβάστε Περισσότερα