Υπάρχει επιστροφή για τον Vettel; Σωτήρης Βάζελος

Είναι αλήθεια ότι ο Sebastian Vettel τον τελευταίο καιρό δεν διάγει και την καλύτερη φάση της καριέρας του. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει χάσει τόσο σε κατατακτήριες δοκιμές όσο και σε βαθμούς από τον ομοσταυλό του ενώ παράλληλα με την φυγή του στα τέλη της σεζόν από τους κόκκινους έχουν φέρει θέμα συζήτησης περί πρόωρης αποχώρησης του από την ομάδα που βρίσκεται τα τελευταία 6 χρόνια.
Μπορεί ο Γερμανός να βρεί αγωνιστικό ρυθμό από αυτό το τριήμερο στην πίστα του Σπα;Σαφώς θα πει κάποιος πως το μονοθέσιο των Ιταλών είναι κάκιστα σχεδιασμένο για να μπει σε παιχνίδι πρωταθλητισμού ή έστω νικών αλλά από την άλλη ο Leclerc κλείνει στόματα καθώς παίρνει το 100% από το αλογάκι.
Ίσως ο Γερμανός έχει χάσει την οδηγική του προσέγγιση στους αγώνες καθώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα εγκαταλείψει τις πίστες ή θα βρεθεί στην ομάδα της Aston Martin από το 2021 η οποία δεν έχει κρύψει την προθέση της να φέρει ένα πρωταθλητή σε μια ομάδα που χτίζεται για την εισβολή της από του χρόνου στην formula1.
Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορεί να ξέχασε να οδηγεί και η φυγή του από το σπορ μονάχα ως αρνητική μπορεί να χαρακτηριστεί γύρω από τα paddock.Ας ελπίσουμε να ξαναβρεί γρήγορα τον καλό του εαυτό και επιτέλους να διώξει τον εφιάλτη του γερμανικού grand prix του 2018 όπου από εκείνη την στιγμή και μετά έκανε αρνητική στροφή η καριέρα του.

Διαβάστε Περισσότερα