ΥΠΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 60′, ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΤΆ TO 61’….

Κακό έως κουραστικό παιχνίδι μέχρι το 60 λεπτό που λίγο έλειψε να μας στείλει για ύπνο είδαμε χθες στο ΟΑΚΑ. Μετά το 60 λεπτό τα “αιματα”άναψαν λιγάκι. Ένα πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ εγκλωβισμένη, χωρίς φάσεις με την μία και μοναδική για την Ένωση τελική να γίνεται στο 31 λεπτό. Η πίεση και τα τρεξίματα των πράσινων δυσκολευαν πολύ την ΑΕΚ. Όχι βέβαια ότι πάλεψε να αλλάξει κάτι απλά παρασύρθηκε στην μετριότητα.

Δεύτεροι στις προσωπικές μονομαχίες οι παίκτες του Ουζουνιδη,χωρίς νεύρο και εμπνεύσεις. Οι πράσινοι δεν έκαναν τίποτα σπουδαίο απλά έλεγχαν τον αγώνα χωρίς να δίνουν δικαίωμα να απειληθουν. Κάπως έτσι και με χασμουρητό βγήκε το ημίχρονο. Είπαμε όμως χωρίς να σας κουράζω μετά το 60 λεπτό το ματς ζωηρεψε λιγάκι. Πήρε ταχύτητα και άρχισε να τσουλαει η μπάλα καλύτερα. Η Ένωση ανέβηκε άλλαζε μπάλα,Και σε κάποιες στιγμές φανέρωσε απλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο την καλύτερη ποιότητα και τεχνική που έχει από τον φετινό Παναθηναϊκό. Μέχρι εκεί όμως τίποτα το ουσιαστικό . Χωρίς τις φάσεις που μας έχει συνηθίσει σε αλλά παιχνίδια.


Και έτσι όμως τις δύο μεγάλες φάσεις για να πάρει το ματς τις είχε ο ΠΑΟ. Τεράστια ευκαιρία με σουτ σε πολύ καλή θέση ο Χατζηθεοδωριδης η μπάλα λίγο άουτ. Και άλλη φάση πάλι από καλή θέση για γκολ με τον Μπουζούκι πάλι λίγο άουτ. Τυχερός ο Μπάρκας. Για την ΑΕΚ ένα καλό ΣΟΥΤ του Λιβαγια έδιωξε ο Διουδης,Και μία κεφαλιά του Μανταλου θα λέγαμε ότι ήταν κάτι το αξιόλογο για την Ένωση. Και τώρα ρε φίλοι μου σας ρωτάω και περιμένω απάντηση.


ΠΟΙΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΊΣ…..
ΠΕΡΙΜΈΝΩ….

 

Διαβάστε Περισσότερα