Ζητείται νέος… “αυτοφωράκιας”! | Ο Τζες

Δεν σηκώνει κεφάλι, και πώς άλλωστε να σηκώσει; Ομάδα ακέφαλη, στο έλεος του Θεού, ο κόσμος στα κάγκελα και με έναν προπονητή σε χρέη πλέον αυτοφωράκια. Πάμε να τα πιάσουμε ένα ένα.

Δεν θα διαφοροποιηθούμε και πολύ στο σημερινό μας άρθρο καθώς για να αλλάξουμε κάτι εμείς, πρέπει πρώτα να το κάνει η ομάδα με την απόδοσή της. Από βαθμολογικής άποψης και όχι μόνο, ο νεκρός με τον πεθαμένο έπαιζαν σήμερα σε ένα παιχνίδι που ο κερδισμένος τα παίρνει όλα. Στο σημερινό όμως άπαντες βγήκαν χαμένοι. Ο ΠΑΣ σε γενικές γραμμές είχε μεγαλύτερη διάθεση στο παιχνίδι χωρίς όμως να έχει και το know how για να πάρει αυτό που ζητούσε. Λίγες καλές στιγμές στο παιχνίδι και ένα αποτέλεσμα πέρα για πέρα δίκαιο.

Οι γηπεδούχοι τί και αν προηγήθηκαν στο σκορ, τα κολλήματα δε λένε να φύγουν από το άκρο του πάγκου και έτσι η ομάδα οπισθοχώρησε άμεσα παρά το γεγονός πως δεν απειλούταν και παρά το ότι έμεναν ακόμη 40(!) λεπτά για την λήξη της αναμέτρησης. Συνεπώς ο ΠΑΣ με την τραγική και φέτος άμυνά του επιδόθηκε σε ένα νευρικό παιχνίδι το οποίο θα παρομοίαζα με επίδειξη ερασιτεχνισμού και κακοτεχνίας.

Οι αποφάσεις του τεχνικού team, τουλάχιστον κωμικοτραγικές. Στα δικά μου μάτια, αν ένας παίκτης αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο, κέντρου και επίθεσης ήταν ο Παμλίδης, ο οποίος στο 68ο λεπτό έδωσε την θέση του στον Λιάσο, με αποτέλεσμα πλέον να κοπεί η ομάδα στα δύο. Λίγα λεπτά αργότερα Παντελάκης και Εραμούσμπε είδαν τον Μαξιμιλιάνο Κόμπα, (ύψους 1.70) να τους παίρνει την κεφαλιά γράφοντας το τελικό 1-1.

Και τώρα τί; Ενώ έχεις ήδη βγάλει τον συνδετικό σου κρίκο, ανακατεύεις και πάλι τη τράπουλα και πετάς ότι επιθετικογενή παίκτη έχεις στο γήπεδο. Κινήσεις πανικού θα τις χαρακτηρίσω! Πλέον στο 80ο λεπτό είναι λιγάκι αργά δε νομίζεις Θανάση μου…;

Έρχομαι κλείνοντας με τον χαρακτηρισμό του “αυτοφωράκια”. Με κάθε ειλικρινή σεβασμό, στον άνθρωπο, Θανάση Στάικο θα του αποδώσω αυτό τον χαρακτηρισμό. Για όσους έχουν δουλέψει νύχτα γνωρίζουν καλά πως όταν έρθει έλεγχος, αστυνομία κτλ υπάρχει ένας άνθρωπος που αναλαμβάνει την ευθύνη, γνωστός και ως αυτοφωράκιας. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα ουσιαστικά ακυβέρνητο, με μια διοίκηση που πέραν τον καταστατικών δεν φαίνεται πουθενά, έχει μείνει ένας αρχάριος προπονητής να ακούει κάθε Κυριακή την γιούχα και το ανάθεμα.

Δεν θεωρώ πως υπάρχουν άλλα περιθώρια για τον ίδιο στην ομάδα, καθώς ενάμιση χρόνο τώρα μας έχει δείξει τις δυνατότητές του, αλλά επιτέλους ας βγει η διοίκηση της ομάδας μπροστά να πράξει τα δέοντα. Στο φινάλε να θέσω και ένα ιντριγκαδόρικο ερώτημα. Ποιος προπονητής είναι τόσο αφελής να αναλάβει αυτή τη στιγμή τον ΠΑΣ χωρίς να έχει μια εγγύηση από την διοίκηση για ενίσχυση; Η διοίκηση του ΠΑΣ όχι μόνο δεν έχει την δυνατότητα, αλλά όπως δείχνει δεν θέλει να πράξει το παραμικρό για την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Οπότε…

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑΣ!

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα