ΖΗΤEIΤΑΙ ΦΟΡ….. SERPICO

Έσπασαν καρδιές πάλι εχθές στο Στάδιο Καραϊσκάκης. Για ένα ακόμα παιχνίδι οι φίλοι του θρύλου έφυγαν με 150 καρδιακούς παλμούς και 20 πίεση,σίγουρα πράγματα. Τι να την κάνω εγώ την κατοχή ρε αδέλφια,τι να την κάνω την απόλυτη πίεση στον αντίπαλο;ΓΚΟΛ Ούτε με αίτηση δεν κάνει η Ομάδα. Ένα και με το ζόρι.Εγινε συνήθεια αυτό το θέμα με τον Ολυμπιακό ,Σε κάθε αγώνα.

Καρδιοχτυπια και άγχος και άντε εάν σκοράρει με το ζόρι ένα τεμάχιο. Οι ΦΟΡ δεν σκοράρουν ,οι εξτρέμ το ίδιο ,οι μεσοεπιθετικοι με τίποτα. Ποιός θα την στειλη στα δίχτυα; ΠΟΙΟΣ;Απίστευτα πράγματα στον φετινό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Πάντα ο Θρύλος ήταν πολυβόλο στην επίθεση. Όποιος προλαβενε σκοραριζε ,πολυφωνία είχε ο Θρύλος στους σκόρερ . Από παντού έπαιρνε ΓΚΟΛ. Από αμυντικούς , μέσους,πλαινους,ΦΟΡ τα πάντα λέμε.

Φέτος μέχρι τώρα ελάχιστα έως καθόλου. Από 20 τελικές σε κάθε παιχνίδι και το τόπι στην εξέδρα. Γκολ με το σταγονόμετρο. Τα ίδια χθες με τον ουραγό Απόλλωνα. Ότι καί να δοκίμασε ο ΜΑΡΤΙΝΣ, δεν απέδιδε. Άλλαξε σχήματα,Πρόσωπα ,τακτικές τζίφος. Με αναγκαστικό Σέντερ ΦΟΡ τον Λάζαρο, δεν ερχόταν το ΓΚΟΛ παρά την πίεση. Δεν έφτανε σωστά και η μπάλα στην περιοχή καί το άγχος μεγάλωνε. ΞΑΦΝΙΚΑ θυμήθηκε ο ΜΑΡΤΙΝΣ ότι έχει και ένα κλασικό Σέντερ ΦΟΡ ,τον ΜΑΝΟ,και στο 90 λεπτό ο νεαρός ,Με ωραία εκτέλεση,έκανε το ΓΚΟΛ.?????? Ακόμα ρωτάμε γιατί έπαιζε ο Ολυμπιακός απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο,Με έναν φορ.Εαν ξερεται εσείς απαντήστε μου. Τώρα τι θα γίνει στην συνέχεια μην με ρωτάτε αλήθεια,Δεν ξέρω. Εάν και πότε θα επιστρέψουν οι Χασαν και Γκερερο,Και ΕΆΝ και αυτοί μπορούν να “ξεμπουκοσουν” επιθετικά τον θρύλο και πάλι σηκώνω τα χέρια ψηλά. Καλή υπομονή και βλέπουμε……….

Διαβάστε Περισσότερα