Ζήτησε την νίκη καί τό τρίποντο καί αυτό πήρε. SERPICO

Καρμπον νίκη για τους ερυθρόλευκους στη δεύτερη αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Με ένα πέναλτι μόλις στο 7″ λεπτό πού εκτέλεσε ο Βαλμπουενα άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός περισσότερο προσεκτικός διαχειρίζονταν το σκορ , έψαξε κυρίως πάλι από τά πλάγια με Ομάρ καί Ποτενσε ένα δεύτερο γκολ νά κλειδώσει τόν αγώνα, το πέτυχε o Ελ Αραμπί αλλά το VAR είχε άλλη γνώμη.

Δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση έχοντας κλείσει τούς χώρους σε κέντρο και άμυνα και γενικά χωρίς νά πιάνει σπουδαία απόδοση ήταν κυρίαρχος στον κακό αγωνιστικό χώρο. Ένα λάθος τού Μεριά στις καθυστερήσεις τού Ά ημιχρόνου ήταν και η καλύτερη φάση για την ΑΕΛ. Καλύτερα καί περισσότερο αποφασισμένη μπήκαν οι γηπεδούχοι στο ΄Β ημίχρονο, ανέβασαν την απόδοσή τους καί την πίεση , αλλά ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται νά κινδυνεύει σοβαρά.

Δοκιμάζουν όι ερυθρόλευκοι με σουτ νά κάνουν δεύτερο γκολ αλλά όσο περνάει ο χρόνος η απόδοση τους αρχίζει καί πέφτει, ο αγωνιστικός χώρος είναι πράγματι ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά όταν αφήνεις ρευστό το σκορ στο γκολ , τά πάντα μπορεί νά συμβούν. Η Λάρισα ανεβαίνει έχει δύο πολύ καλές στιγμές νά φέρει το ματς στα ίσα, αλλά όποτε χρειάζεται ο ΣΑ είναι παρών.

Τά χάφ τού Ολυμπιακού αρχίζουν καί πέφτουν, έχει μείνει ένας Μπουχαλακης νά τρέχει για όλους , εύκολα χάνεται η μπάλα, ο Σισέ πίσω χωρίς αυτοπεποίθηση , δεν είναι τόσο σταθερός . Έχουν μπει στο παιχνίδι Καμαρά , Κουτρης, Ρατζελοβιτς, αλλά ο Ολυμπιακός νοιάζεται περισσότερο νά διαφυλάξει τό σκορ. Συνδυασμοί σε τέτοιο τεραιν δεν μπορούν νά βγουν.

Στα χασομερια τού παιχνιδιού ό Μπούστος πιάνει από μεγάλη απόσταση ένα σουτ κεραυνό με την μπάλα νά περνάει ελάχιστα άουτ. Οι καρδιές πήγαν στην θέση τους. Είπαμε ίδια ενδεκάδα για τόν Ολυμπιακό καί σέ αυτό το παιχνίδι, η κούραση βγήκε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η Λάρισα ότι αλλαγές έκανε σε παίκτες καί σχήματα σοβαρά θέματα δεν έβαλε στον Ολυμπιακό.

Δεν ξέρω με τι αμυντικό δίδυμο θά πάει ο Ολυμπιακός, για την συνέχεια αλλά η συνεχόμενη απουσία τού Σισέ φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο καί θά πρέπει νά βελτιώσει ο παίκτης αρκετά πράγματα, διότι εάν στο εδώ πρωτάθλημα λίγο πολύ θά ρολαρει , στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως τά θηρία δεν συγχωρούν.!!

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα