Λιμανίσιοι και κορόιδα. Ι ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

Για το σωστό το timing. Για αυτό πασχίζουν όλοι ! Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκατε στην ζωή σας : ” Aχχ .. αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έκανα αυτό … θα έκανα το άλλο …  Αν είχα μια ευκαιρία ακόμα .. αν ήμουν λίγο πιο τυχερός … αν , αν , αν ”
Στο λιμάνι του Πειραιά,  φαίνεται πως δεν έχουν τέτοιους  ” υπαρξιακούς ” λογισμούς ! Φαίνεται πως έχουν στρατηγική & πλάνο, και πάνω σε αυτό, σχέδιο οργανωμένο, για να φέρουν περισσότερες, αλλά προπάντων μεγαλύτερες επιτυχίες για τον δαφνοστεφανωμένο.
Και όταν μιλάμε για μεγαλύτερες επιτυχίες , φυσικά δεν εννοούμε ακόμα ένα πρωτάθλημα. Μιλάμε για Ευρωπαϊκές επιτυχίες. Δηλαδή στους  ”8” ή στους ”4” για μια υποβαθμισμένη διοργάνωση όπως το EUROPA LEAGUE ή το τέως Κυπελλούχων, Europa Conference League. ( γιατί ας μην γελιόμαστε. Κάτι παρακάτω.. δεν θα είναι επιτυχία ).  Από αυτό το βήμα έχω καταθέσει την γνώμη μου για τον κ.Pedro Martins απο τον Δεκέμβρη του 2020:  https://www.georgiouclub.gr/the-three-stooges-i-panionakias/.
Τα λέγαμε τότε, που δεν υπήρχε θέμα αμφισβήτησης, που όλοι το είχαν  στα ώπα , ώπα… Και απο εκείνο το άρθρο , ούτε κόμμα δεν αλλάζει. Δεν είναι το θέμα να επανέλθουμε ξανά στον προπονητή. Τόσο μπορεί τόσο αποδίδει.
Το ερώτημα που τίθεται , είναι πως μπορεί να πιάνεται τόσο κορόιδο ένα αφεντικό  ΄΄ λιμανίσιο ” που ενώ  έχει αποδείξει, πως στα επαγγελματικά και  ” γάτα ” είναι και μάγκας και παράς κλπ κλπ … έρχεται ένας μπακαλιαρο ψαράς απο την Πορτογαλία, και του πουλά παγάκια στην Ανταρκτική, με σομόν  κορδέλα, μάλιστα !
Και εντάξει… Αχιλλέας Μπέος δεν είσαι και δεν θα γίνεις. Δυο ανθρώπους που γνωρίζουν μπάλα, δεν έχεις δίπλα σου να σου πουν το απλό: Ό άνθρωπος μπακαλιάρους στην Πορτογαλία ψάρευε ,είδε φως και μπήκε.
Τους Ολυμπιακούς οπαδούς δεν τους γουστάρω. Τον Ολυμπιακό ( το σύλλογο , όπως και όλους του συλλογους ) τον συμπαθώ για την κοινωνική προσφορά.
 
Επειδή λοιπόν το timing ήρθε με την συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση στα μέτρα του συλλόγου, ήρθε και η ώρα για ένα προπονητή με φιλοδοξία και αντίστοιχες ικανότητες. ( το σωστό το timing που λέγαμε και στην αρχή.. ).
 
Σε άλλα νέα της ημέρας, σε ένα επίσης μεγάλο λιμάνι, και με πολύ πιο σοβαρό  ποδοσφαιρικό υπόβαθρο και κουλτούρα, μια ομάδα με πλάνο και φιλοδοξίες πάει …… ΄΄ στα κουφά ΄΄ όπως λέει και ο Γιώργος ο Γεωργίου, να πάρει το πρωτάθλημα. Και όχι δεν μιλάω για την συμπαθέστατη Liverpool !

ΠΑΝΙΩΝΑΚΙΑΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα